Centrumplein 67

't Harde 8084 AZ

0525-651375

06-21679034

Ma - Vr: 8.00-17.00

Openingstijden

3D Animatie En Visualisatie

Fotorealistische Animatiefilm van Exterieur, Interieur en Vogelvlucht.

Als ondersteuning voor verkoop van toekomstige bouwprojekten.

Video afspelen
Succesvolle presentatie nodig voor verkoop van woning of gebouw?

Wat zijn de kosten voor 3D Animatiefilm of 3D Visualisatie?

HW Tekenburo kan geen exacte prijs vermelden. Daarom zijn hieronder de richtprijzen aangegeven. Zodat je toch een indicatie hebt. Voor de exacte prijs maken we een vrijblijvende offerte met een duidelijke omschrijving van onze werkzaamheden. De kosten voor zowel een 3D Animatie als een 3D Visualisatie. En de prijs voor een 3D Animatie met gegenereerde Visualisaties.

3D Animatie

Van Nieuwbouw en Vastgoed
650
VANAF
  • De prijs voor een 3D Animatie van ca 1 minuut ligt tussen de € 650,- en € 3.000,-. (Excl BTW) Dit is natuurlijk afhankelijk van wat de wens van de klant is. Factoren zoals de tijd, grootte, kwaliteit, muziek en complexiteit bepalen de prijs.

3D Visualisatie

Van Nieuwbouw en Vastgoed
300
VANAF
  • Wanneer je geen 3D Animatie maar alleen 3D Visualisaties nodig hebt? Dan zijn de prijzen vanaf € 300,- (excl BTW) Dit is een prijs voor de eerste Visualisatie. Bij meerdere 3D Visualisaties: ca € 25,-- Extra/st.

Wanneer GRATIS gegenereerde 3D Visualisaties?

Bovendien krijg je bij ons een aantal gratis Visualisaties uit een gemaakte 3D Animatiefilm. Deze Visualisaties worden gegenereerd uit de 3D Animatievideo. Het aantal is afhankelijk van de omvang opdracht. Deze service maakt het laten maken van een 3D Animatie heel aantrekkelijk. Omdat je hiermee een complete 3D Presentatie krijgt aangeboden. Heb je interesse? Neem dan contact met ons op.

3D Animatievideo en prijzen
Strandpaviljoen Noordwijk. Opdracht: Ton Schild