Centrumplein 67

't Harde 8084 AZ

0525-651375

06-21679034

Ma - Vr: 8.00-18.00

Openingstijden

3D Animatie En 3D Renders

Rendering vanuit een 3D Model Sketchup of 3D CAD Model.

Video afspelen
Van 3D Model naar fotorealistische 3D Animatie en Render

3D Rendering prijs nodig?

3D Rendering prijs nodig van stilstaande of bewegende beelden? En je kunt een Sketchup 3D Model of CAD Model aanleveren?  HW Tekenburo kan geen exacte prijs vermelden. Daarom zijn hieronder de richtprijzen aangegeven. Zodat je toch een indicatie hebt van de 3D Rendering kosten. Voor de exacte prijs maken we een vrijblijvende offerte met een duidelijke omschrijving van onze werkzaamheden. De kosten voor zowel een 3D Animatie als stilstaande 3D Renders. En de prijs voor een 3D Animatie met gegenereerde Renders.

3D Renders

Stilstaande beelden.
150
VANAF
  • Wanneer je geen 3D Animatie maar alleen 3D Renders nodig hebt? Dan zijn de 3D Rendering kosten vanaf €150,- (excl BTW) Dit is een prijs voor de eerste Render. Bij meerdere Renders: ca € 25,-- Extra/st.

3D Animatie

Bewegende beelden.
400
VANAF
  • De Rendering prijs voor een 3D Animatie van ca 1 minuut is vanaf € 400,- (Excl BTW) Dit is natuurlijk afhankelijk van wat de wens van de klant is. Factoren zoals de tijd, grootte, kwaliteit, muziek en complexiteit bepalen de prijs.

Wanneer geen 3D Rendering kosten?

Bovendien krijg je bij ons een aantal gratis Renders uit een gemaakte 3D Animatiefilm. Deze Renders worden gegenereerd uit de 3D Animatievideo. Het aantal is afhankelijk van de omvang opdracht. Deze service maakt het laten maken van een 3D Animatie heel aantrekkelijk. Omdat je hiermee een complete 3D Presentatie krijgt aangeboden. We maken de Renders met een professionele software. Heb je interesse? Neem dan contact met ons op.

3D Rendering prijs. Kosten voor stilstaande renders en bewegende beelden