Overzicht recente projecten

een 3D Impressie VAN WONING EN GEBOUW vertellen je het hele verhaal. Woorden zijn dan geheel overbodig.

Hoe komt een 3D Impressie, Artist Impression en 3D-Animatie tot stand?

Een 3D Model is de basis voor het laten maken van een 3D Impressie en een 3D Animatie. Deze kunnen worden aangeleverd door de klant. Kun je geen 3D-Model aanleveren? Dan vragen we de schetsontwerp of bouwtekening van betreffende bouwproject. Dan tekenen we zelf de 3D-Model comform aan de verstrekte gegevens van bouwtekening.

Als eerste worden de kleuren en texturen in orde gemaakt. Ook kunnen de bestaande texturen en kleuren worden vervangen. We willen immers een realistische afbeelding produceren? Daarbij hoort natuurlijk ook een mooie omgeving die de werkelijkheid zo goed mogelijk benaderd. Denk aan de grenzen van de kavels. De eventuele bestaande wegen met trottoir en fietspaden. 

Of misschien is er een sloot of rivier in de directe omgeving. Het is wel belangrijk dat er zoveel mogelijk informatie wordt verstrekt. Alle 3D Objecten worden geplaatst. (mensen bomen, auto’s enz). De natuurelementen wolken en zon wordt ingesteld. De juiste belichting en schaduw wordt toegepast. Voor het verkrijgen van een realistische uitstraling. Wil je een 3D -Animatie? Dan kunnen we deze verder uitwerken met de route die je aangeeft.

Wanneer deze handelingen zijn uitgevoerd kunnen we het geheel gaan renderen. Naar een fotorealistische Artist Impression of een Animatiefilm. Voor een Animatiefilm is dit een tijdrovende bewerking. Afhankelijk van de resolutie en lengte van deze Video en uitgedrukt in seconden of minuten.