PORTFOLIO 3D ANIMATIES

 

Portfolio 3D Animaties met greep uit gerealiseerde werken. Van Bedrijf en Particulier.

 

HW Tekenburo maakt 3D Animaties op maat. Zowel voor particulieren als bedrijven. Alle wensen van de klant worden verwerkt in de professionele beelden. We hebben een greep uit deze hoogwaardige Impressies hieronder geplaatst. Zowel van Exterieur, Interieur als vogelvlucht. We creëren een hoogwaardige Rendering tegen een scherpe prijs.

 

3D Animatie van Appartementen Projekt Entreegebied te Amsterdam.

 

Opdracht: 3D Animaties van 11 stuks Appartementen Van zowel Exterieur en Interieur. Opdrachtgevers zijn Projektontwikkelaar Vossiusbouw en Aannemer Vink-Bouw.

 

 

3D Animatie Gebouw te Dordrecht

 

Artist Impressions van een gebouw voor mindervaliden in Dordrecht. In Vogelvlucht en Exterieur. Opdrachtgever is Sectie 5 te Amsterdam.

 

 

Artist Impression Tuinaanleg en Lichtplan

 

Artist Impressions van Tuinaanleg Huberthof te Den Haag. Opdrachtgever Sight Landscaping te Harderwijk

 

 

Artist Impression woning Blaricum.

 

Artist Impressions van ontwerp nieuwbouw woning Blaricummermeent te Blaricum. Exterieur en Interieur. Opdrachtgever: Particulier Blaricum.

 

Artist Impression 6 st woningen Soest

 

Artist Impressions van Ontwerp 6 st nieuwbouw woningen “t Verscholen Erf te Soest. Vogelvlucht en Exterieur. Opdrachtgever Deelen Makelaars BV te Soest.

 

 

Artist Impressions gebouwen Den Haag

 

Artist Impressions van 2 st nieuwbouw gebouwen. Plan Businesspark “De Regenbogen” in Den Haag. Vogelvlucht, Exterieur en Interieur. Opdrachtgever Stims Mediagroup in Den Haag.

 

 

Artist Impression Bedrijfsterrein Fase 1 Wezep

 

Artist Impressions van Ontwerp Bedrijventerrein Fase 1 te Wezep. Vogelvlucht, Exterieur en Interieur. Opdrachtgever Bedrijf te Wezep.

 

 

Artist Impression notariswoning Elburg

 

Artist Impression van Ontwerp Notariswoning “Hofstede de Wijck” te Elburg. Vogelvlucht, Exterieur en Interieur. Opdrachtgever: Particulier te Elburg.

 

 

Artist Impression strandpaviljoen Noordwijk

 

Artist Impression van Ontwerp Strandpaviljoen en Kiosk te Noordwijk. Exterieur en Interieur. Ontwerper Ton Schild te Noordwijk