Over ons

Animatiefilms maken is onze Passie.

WIE ZIJN WE?

HW Tekenburo is een specialist in Animatiefilms maken van Nieuwbouw en Vastgoed. We zijn een zelfstandige 3D Bouwkundig Visualisatie bureau. Een eenmanszaak aan huis waar bewust voor is gekozen. Mijn standpunt is dat dit voor de klant veel voordelen oplevert. Denk aan een korte communicatie lijn. Je voorkomt hiermee misverstanden in communicatie. Ten tweede kan ik hierdoor een vertrouwelijke band opbouwen met de klant. Bekijk onze gerealiseerde werken en ontdek de vele mogelijkheden. En zie ook onze lage prijzen

WAT DOEN WE?

Al  ruim 10 jaar hebben we ervaring met het maken van een 3D Animatie.  Een werkverleden als Bouwkundige tekenaar komt goed van pas. Omdat een tekening lezen een van de belangrijke factor is voor het maken van een realistische 3D Animatie. Zowel een fotorealistische als een schetsmatige 3D animatie behoort ook tot de mogelijkheden. Het kan zijn dat je een andere 3D Animatie wil laten maken. Twijfel  niet en neem gerust contact met ons op. Dan bespreken we de mogelijkheden en haalbaarheid.

Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel

ONZE DOELGROEPEN

De doelgroepen zijn particulieren, aannemers, bouwbedrijven, architectenbureaus, makelaars, en reclamebureaus. De communicatie gaat meestal via e-mail en telefonisch. Dat bespaart de klant veel tijd vanwege het feit dat je geen lange afstanden hoeft te rijden.

WAARIN ONDERSCHEIDEN WE ONS?

We onderscheiden ons in unieke 3D Animaties. Creativiteit en service staan hoog in het vaandel bij HW Tekenburo. Mijn ervaring is dat dit alleen tot stand kan komen door een samenwerking met de klant. Met als einddoel een product geheel gemaakt naar wens van klant. 

ONZE SERVICE?

Ook in geven van service doe ik niet moeilijk. Is een gemaakte 3D Animatievideo bij ontvangst klant nog niet geheel naar wens? Dan wordt dit als service 1x kosteloos aangepast. Heb je een vraag of wil je een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen graag met realisatie van Animatiefilm.

HW Tekenburo voor 3D Animatie, 3D Rendering en Artist Impression