Centrumplein 67

't Harde 8084 AZ

0525-651375

06-21679034

Ma - Vr: 8.00-17.00

Openingstijden

3D Animatie En Visualisatie

Fotorealistische Animatiefilm van Exterieur, Interieur en Vogelvlucht.

Als ondersteuning voor verkoop van toekomstige bouwprojekten.

Video afspelen
Succesvolle presentatie nodig voor verkoop van woning of gebouw?

3D ANIMATOR EN 3D VISUALISATOR NODIG?

WIE ZIJN WE?

HW Tekenburo is een zelfstandige 3D Bouwkundig Visualisatiebureau. Een Animator en Visualisator met veel ervaring in maken van 3D Animaties en Artist Impressions. Een eenmanszaak aan huis waar bewust voor is gekozen. Mijn standpunt is dat dit voor de klant veel voordelen oplevert. Denk ten eerste aan een korte communicatie lijn. Je voorkomt hiermee misverstanden in communicatie. Ten tweede kan ik hierdoor een vertrouwelijke band opbouwen met de klant. En ten derde heb ik geen dure gebouw nodig met de bijbehorende vaste lasten.  Dat betekent dat een prijs voor maken van een 3D Animatie hierdoor voor jouw goedkoper kan zijn worden

WAT DOEN WE?

Al  ruim 10 jaar hebben we ervaring met het maken van een 3D Visualisatie, 3D Animatie en 3D Visualisatie. Een werkverleden als Bouwkundige tekenaar komt goed van pas. Omdat tekening lezen een van de belangrijke factor is voor het maken van een realistische 3D Animatie. Een 3D Model van een woning en gebouw visualiseren en animeren is mijn dagelijkse bezigheid. Zowel een fotorealistische als een schetsmatige 3D Visualisatie behoort tot de mogelijkheden. Het kan zijn dat je een andere 3D Animatie wil laten maken. Twijfel  niet en neem gerust contact met ons op. Dan bespreken we de mogelijkheden en haalbaarheid.

Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel

ONZE DOELGROEPEN

De doelgroepen zijn particulieren, aannemers, bouwbedrijven, architectenbureaus, makelaars, en reclamebureaus. De communicatie gaat meestal via e-mail en telefonisch. Dat bespaart de klant veel tijd vanwege het feit dat je geen lange afstanden hoeft te rijden.

WAARIN ONDERSCHEIDEN WE ONS?

We onderscheiden ons in unieke 3D Animaties en 3D Visualisaties. Creativiteit, precisie en service staan hoog in het vaandel bij HW Tekenburo. Mijn ervaring is dat dit alleen tot stand kan komen door een goede samenwerking met de klant. Met als einddoel een product geheel naar wens van klant.

ONZE SERVICE?

Ook in geven van service doe ik niet kinderachtig. Is een gemaakte 3D Animatievideo of 3D Visualisatie bij ontvangst nog niet geheel naar wens? Dan wordt dit als service 1x kosteloos aangepast. Heb je een vraag of wil je een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.

HW Tekenburo voor 3D Animatie, 3D Visualisatie en Artist Impression