HW TEKENBURO - 3D ANIMATOR

HW Tekenburo is een zelfstandige 3D Bouwkundig Visualisatiebureau. Een eenmanszaak aan huis waar bewust voor is gekozen. Mijn standpunt is dat dit voor de klant veel voordelen oplevert. Denk ten eerste aan een korte lijn. Je voorkomt hiermee misverstanden in communicatie. En ik kan hierdoor een vertrouwelijke band opbouwen met de klant. En ten tweede heb ik geen dure gebouw nodig met de bijbehorende vaste lasten.  Dat betekent dat een 3D Animatie laten maken hierdoor voor jouw goedkoper kan zijn.

Al 10 jaar heb ik ervaring met het maken van een 3D Visualisatie en 3D Animatie. Een verleden als Bouwkundige tekenaar komt goed van pas. Omdat een 3D animatie vanaf een schetsontwerp of bouwtekening gemaakt wordt. En ook de communicatie van een klant via de tekening verloopt.

Een woning en gebouw in 3D tekenen, visualiseren en animeren is mijn dagelijkse bezigheid. Het is een grote passsie. Zowel een fotorealistische als een schetsmatige 3D Animatie kun je laten maken. Ik doe dit met veel plezier. En ben pas tevreden als de klant ook tevreden is.

De klant staat centraal bij HW Tekenburo.

De doelgroepen zijn particulieren, aannemers, bouwbedrijven, architectenbureaus, reclamebureaus en makelaars. De communicatie gaat meestal via e-mail en telefonisch. Dat bespaart de klant veel tijd vanwege het feit dat je geen lange afstanden hoeft te rijden.

We onderscheiden ons met unieke 3D Animaties. Creativiteit, precisie en service staan hoog in het vaandel bij HW Tekenburo. Mijn ervaring is dat dit alleen tot stand kan komen door een goede samenwerking met de klant.

Ook in geven van service doe ik niet kinderachtig. Is een gemaakte 3D Animatie bij ontvangst nog niet geheel naar wens? Dan wordt dit als service 1x kosteloos aangepast.  Bovendien geven we, afhankelijk van grootte opdracht 3D Animatie, gratis enkele Artist Impressions.  Deze Artist Impressions worden gegenereerd uit de gemaakte 3D Animatie.

CONCLUSIE? BIJ HW TEKENBURO BEN JE AAN HET GOEDE ADRES!