Centrumplein 67

't Harde 8084 AZ

0525-651375

06-21679034

Ma - Vr: 8.00-18.00

Openingstijden

Artist Impression brengt gebouw tot leven!

Draagt bij aan sneller verkoop van bedrijfsgebouw, bedrijfshal, loodsen en bedrijfsruimte.

VAN 3D MODEL, BOUWTEKENING OF SCHETSONTWERP NAAR ARTIST IMPRESSION MET STILSTAANDE EN BEWEGENDE BEELDEN

Wat zijn de kosten voor maken van een 3D Animatie?

Wat kost het laten maken van een 3D Animatie? De eerste vraag is: Kun je  ons een Sketchup 3D Model of CAD Model aanleveren?  Als dit het geval is dan kunnen we een richtprijs afgeven. Onze prijzen beginnen dan vanaf € 500,– Excl BTW. Dit betreft een eenvoudige 3D Animatie. De kosten zijn afhankelijk van meerdere zaken en de wensen van klant. 

Een mooie bijkomstigheid is het volgende. Laat je bij ons een 3D Animatie maken? Dan krijg je GRATIS een aantal gegenereerde Artist Impressions. Een gegenereerde Artist Impression is een afbeelding gehaald uit de gemaakte 3D Animatiefilm. Een Artist Impression laten maken kost al ca € 300,– per stuk. Het aantal hangt wel af van de grootte 3D Animatie die we voor je maken. Dit wil zeggen dat de kosten voor deze 3D Presentatie (Animatie met afbeeldingen ) bij ons relatief laag zijn. Profiteer hiervan.

Voor de exacte prijs 3D Animatie maken we een vrijblijvende offerte met een duidelijke omschrijving van onze werkzaamheden. Interesse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dan ontvang je binnen 24 uur een vrijblijvende offerte op maat!

Wat kost een Artist Impression?

En wat zijn de kosten voor het laten maken van een Artist Impression? We gaan ervan uit dat er een 3D Model wordt aangeleverd door klant. Als dit zo is dan kunnen we een richtprijs afgeven. Onze prijzen beginnen dan vanaf € 275,– Excl BTW. Dit is de prijs voor 1 st. Als je meerdere impressies nodig hebt dan wordt het ca 25,– /st extra. Ook geldt hier natuurlijk dat een prijs afhangt van de wensen klant en aangeleverde informatie.

3D Rendering prijs. Kosten voor stilstaande renders en bewegende beelden