Prijzen

Wat zijn de kosten voor maken van een 3D Animatie?

Wat kost het laten maken van een 3D Animatie? De eerste vraag is: Kun je  ons een Sketchup 3D Model, CAD Model of een bouwtekening aanleveren?  Als dit het geval is dan kunnen we hiervoor een richtprijs afgeven. Onze prijzen beginnen dan vanaf € 375,– Excl BTW. Dit betreft een eenvoudige 3D Animatie vanuit een 3D Model. De kosten zijn afhankelijk van meerdere zaken en de wensen van klant. 

Een mooie bijkomstigheid is het volgende. Laat je bij ons een 3D Animatie maken? Dan krijg je GRATIS een aantal gegenereerde Artist Impressions. Een gegenereerde Artist Impression is een afbeelding gehaald uit de gemaakte 3D Animatiefilm. Een Artist Impression laten maken kost al ca € 300,– per stuk. Het aantal hangt wel af van de grootte 3D Animatie die we voor je maken. Dit wil zeggen dat de kosten voor deze 3D Presentatie (Animatie met afbeeldingen ) bij ons relatief laag zijn. Profiteer hiervan.

Voor de exacte prijs 3D Animatie maken we een vrijblijvende offerte met een duidelijke omschrijving van onze werkzaamheden. Interesse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dan ontvang je binnen 24 uur een vrijblijvende offerte op maat!

3D Rendering prijs. Kosten voor stilstaande renders en bewegende beelden