3D Impressie en Artist Impression

Een 3D Impressie of Artist Impression is een stilstaande afbeelding. Naast de 3D Animatie is een 3D Impressie ook een geschikte middel voor presentatie. Deze wordt gemaakt van Nieuwbouw, Verbouwing en Renovatie. Je laat hiermee zien hoe een nog te bouwen project eruit kan gaan zien. Hierbij kun je ook kiezen of het een eenvoudige of uitgebreide afbeelding wordt. Dit betekent een 3D afbeelding met of zonder de omgeving. Respectievelijk geschikt voor presentatie  en communicatie.

Misschien geef je toch de voorkeur aan een 3D Animatie. Omdat je hiermee toch een completer presentatie hebt. Ontdek de mogelijkheden door de voorbeelden te bekijken. En maak voor jezelf de keuze. Je wilt immers een klant optimaal informeren? Ook is het mogelijk om een 3D Animatie met Artist Impressions te laten maken. Dan heb je het voordeel dat een aantal 3D Impressies gratis gemaakt worden. Het aantal is afhankelijk van omvang 3D Animatie.

De 3D Impressies zijn geschikt voor presentatie op bouwbord, website of verkoopbrochure. De werkwijze voor het maken hiervan wijken niet veel af met een 3D Animatie. HW Tekenburo maakt maatwerk tegen een scherpe prijs.


3D Impressie

Dit is een realistische visualisatie. Worden zelfstandig gemaakt of gegenereerd uit een 3D animatie.

Artist Impression

Een schetsmatige afbeelding. Kunnen worden gegenereerd uit een Animatie of gemaakt uit een 3D Visualisatie.


Portfolio Artist Impressions

Een greep uit gerealiseerde projecten. Een aantal van deze Impressies zijn geleverd in combinatie met een 3D animatie. Het zijn projecten in opdrachten van verschillende doelgroepen uit geheel Nederland. Doordat de meest communicatie telefonisch en via e-mail verloopt, zijn we niet gebonden aan alleen regionale opdrachtgevers.