3D Animatie voor presentatie Nieuwbouw

Paviljoen Noordwijk

Door HW Tekenburo

3D Video Animatie Landhuis

Door HW Tekenburo

3D Video Animatie Notariswoning

Door HW Tekenburo

Artist Impression laagbouw

3D Video Animatie Notariswoning

Door HW Tekenburo

3D Video Animatie Notariswoning

Door HW Tekenburo

Een 3D Animatie nodig?

Een 3D Animatie brengt je project tot leven. Het geeft je de beste sfeer van interieur en exterieur van je huis. Laat daarom een 3D Animatie interieur of exterieur maken van je woning. Dit kan zijn wanneer je een woning wilt gaan verkopen. Of omdat je meer inzicht wilt hebben in een ontwerp. Van zowel nieuwbouw, verbouwing of renovatie maken we een realistische 3D Animatie. We komen deze tegen op bijvoorbeeld Funda. Bovendien zijn de prijzen voor het maken van een 3D Animatie echt niet hoog. Met een presentatie trek je de koper over de streep. Bekijk de fotorealistische  animaties op deze site. Wil je meer weten, neem dan contact met ons op.

 

Welke 3D Animatie maken we?

 

 1. Van exterieur. Ccamera laat buitenzijde van woning zien.
 2. Van interieur. Camera laat binnenzijde van woning zien.
 3. Clip waarbij camera stilstaat en omgeving beweegt
 4. Vogelvlucht. Opname vanuit hoogte gericht naar beneden.
 5. 360 graden panorama van interieur
 6. 360 graden panorama van exterieur

 

Voor een 3D Animatie maken hebben we nodig:

 

 • Bouwtekening met plattegronden, gevels en maatvoering.
 • Materiaalstaten met omschrijving van toegepaste materialen.
 • Situatietekening met woning, straten, groenstroken.
 • Voor interieuranimatie, indeling en interieuromschrijving.
 • Foto's van de omgeving en eventueel interieur.

 

Animation Exterieur

 

Een Animation van exterieur laat je de buitenkant van een woning zien. Een camera beweegt om de woning heen. De hele woning komt zo in zicht. En wordt daarom gebruikt voor presentatie en van een ontwerp. Bij een presentatie zie je de woning in een omgeving. Terwijl bij een ontwerp alleen de woning van belang is. Zoals je ziet zijn dit prachtige animaties. Het is mogelijk om levensechte animaties te maken.

 

Animation Interieur

 

Een Animation van interieur laat je de binnenkant van een woning zien. Hier beweegt de camera door de woning. je kunt zo zien welke indeling en ruimtes er aanwezig zijn. Ook hier maken we een verschil. We kunnen een animation maken voor presentatie en van een ontwerp. Voor een presentatie wordt er ook een inrichting weergegeven. Om een sfeer over te brengen naar de koper.

 

Van een ontwerp een 3D Animatie laten maken.

 

Daarnaast is het mogelijk om te kiezen voor een 3D Animatie van een ontwerp. Deze wordt meestal gebruikt wanneer een platte tekening niet duidelijk is. En je kunt je geen voorstelling maken hoe een woning gaat worden. Je kunt de keuzes laten uitwerken en kiezen voor wat je werkelijk wilt. Zoals de kleuren van buitenzijde woning. Hiermee bedoelen we de kleur van kozijnen, deuren, gevelstenen en dakpannen.  Ook de indeling en kleuren van binnenzijde woonruimtes kun je onderzoeken. Door te vergelijken van opties kun je eenvoudiger en bovendien overtuigende beslissingen nemen. Dit kan nieuwbouw, verbouwing of renovatie zijn. Door vroegtijdig deze zaken te bekijken voorkom je teleurstelling.

 

Voor een 3D presentatie laten maken.

 

Je wilt graag een toekomstige woning vroegtijdig laten zien. Je wilt graag de bestaande woning snel verkopen. Al een hele tijd staat je woning te koop zonder de gewenste resultaat. Laat dan een 3D Animatie maken voor een presentatie. Hiermee gaat een wereld voor je open. Je loopt visueel om en door de woning. Het geeft de juiste beleving en sfeer van een woning. Ook geeft het de benodigde informatie. Kortom heb je met een animatie de komplete informatie. Van zowel een bestaande als toekomstige woning. Je overtuigt en prikkelt hiermee de potentiële koper. Laat daarom een 3D Animatie maken voor een presentatie. Denk aan een presentatie van zowel exterieur als interieur.

 

Hoe maken we een Animatiefilm.

 

Wanneer we alle informatie in bezit hebben beginnen we met het uittekenen van een woning als 3D Model. Deze wordt verder voorzien van kleuren en texturen. Overeenkomstig aan de kleuren van kozijnen, ramen en deuren. Texturen van baksteen en dakpannen komen uit onze bibliotheek. De gevisualiseerde 3D Model wordt geëxporteerd naar de rendering software. Hierin worden de overige 3D objecten zoals mensen, dieren, auto's, bomen enz geplaatst. We kunnen vervolgens de benodigde effecten toevoegen. Zoals, zonnestralen, wind, rijdende auto's, vliegende vogels en lopende mensen. We krijgen zo een hoogwaardige sfeervolle 3D Animatie. Het geheel wordt geëxporteerd naar een MP4 formaat.

 

360 Graden panorama.

 

Een 360 graden panorama komt steeds meer naar de voorgrond. Het gaat hiermee een stapje verder dan een 3D impressie. Met gebruik van cursor en muis draai je de afbeelding 360 graden rond. Dit kun je laten maken van zowel interieur als exterieur. Je kunt vanuit elke locatie of standpunt draaien. Je ziet hiermee de gehele woonruimte en omgeving van een woning of gebouw. Een 360 graden impressie wordt in eerste instantie gereed gemaakt vanuit een 3D Model.. Vervolgens krijg je een link toegestuurd. Met deze link is het mogelijk om een 360 graden impressie te bekijken. Of je laat het zien aan een klant. Voorbeelden kun je bekijken via de links:     360 graden Exterieur en  360 graden Interieur

 

Bewegende en stilstaande beelden.

 

We maken niet alleen animatiefilms dus bewegende beelden. Al hoewel dit de beste presentatie is van vastgoed. We maken ook stilstaande  afbeeldingen. Een stilstaande impressie is geschikt voor een folder of brochure. Wil je een stilstaande afbeelding laten maken? Ga dan naar Artist Impression. Hier ziet u ook een overzicht van de projecten.

 

Wat zijn onze levertijden:

 

De levertijden zijn meestal  2 weken. Dit is ook afhankelijk van een project. Wil je het graag weten neem dan even contact met ons op. Dit geldt ook voor overige vragen of een aanvraag offerte.

 

Welke prijzen hanteren we?

 

Doordat de technieken van software en hardware sterk ontwikkeld zijn, kunnen we scherpe prijzen afgeven. Het maken en renderen wordt steeds eenvoudiger. De uitwisseling van informatie gaat via email en kost u daarom weinig tijd. Profiteer hiervan en reageer direct. Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Een vaste prijs vermelden voor een 3D Animatie is niet mogelijk. Dit omdat de prijzen sterk kunnen variëren. Het hangt af van de wensen en eisen. Wel kunnen we vermelden dat een eenvoudige  3D Animatie begint bij € 400,-- Wanneer je een prijs wilt weten dan kun je ons bellen of een email sturen. We maken een offerte op maat en omschrijven alle werkzaamheden.